Persbalie

waslijn_kleinCampinggeluk (236 pagina’s, paperback of e-book) is de eerste roman die zich afspeelt op een Nederlandse camping. Een feel-goodroman waarin twee plotselinge campingbuurvrouwen uit verschillende werelden in hun heel eigen jacht op campinggeluk elkaar storen en steunen.
Campinggeluk biedt niet alleen een heel herkenbaar, tikje ondeugend liefdesverhaal dat je in een adem wilt uitlezen, het geeft je tegelijkertijd een inkijkje in de Hollandse campingcultuur. De  roman, boordevol humor en romantiek, wordt inmiddels omarmd door lezers en media.

Campinggeluk is op deze website en bol.com verkrijgbaar en via onder meer de boekwinkel en meerdere campings en kampeerzaken. Een recensie-exemplaar is op te vragen via het contactformulier.


Vraag een recensie-exemplaar aan!

Daarom hoort Campinggeluk in jouw medium

1 De allereerste roman over het échte Hollandse campingleven (de wc-rol, lekkende tent en het hernialuchtbed voorbij)
2 Voorpret is de sleutel tot vakantiegeluk (blijkt ook uit onderzoeken)
3 Linda, Natasja... echt iedereen kampeert (wel eens)
4 Heerlijk meeleven voor alle 25plus vrouwen (en hun meelezende mannen)
5 100% echt: een groot deel van Campinggeluk berust op waarheid (een staaltje jarenlang participerende onderzoeksjournalistiek)
6 Glamping is hot én dus verkering met de campingdirecteur (Wendy of Linda?)
7 Géén camp en kitsch maar: Campinggeluk is oprecht genieten van rust, ruimte, roddel en romantiek
8 Crisis = besparen, maar niet op de zomervakantie. Bijna de helft van de jaarlijkse 36 miljoen vakanties wordt gevierd in Nederland, een bosrijke omgeving blijft het meest populair
9 De auteur kent alle ins en outs van het campingleven (van tent, camper, stacaravan tot bolblikseminslag, zaaddodende slippers en burenruzie)
10 Kamperen blijft populair (1,2 miljoen vakanties), het huren van een vakantieonderkomen (Linda huurt het hare naast Wendy) is favoriet: ruim 3 miljoen vakanties per jaar
11 Vrolijke oplossing voor de hardnekkige tweedeling in ons land: het (voor enkelen niet geheel vrijwillige) recreatieprogramma in Campinggeluk
12 Feest van herkenning voor campingfans, een uitbundige bevestiging voor kampeerhaters